Kungsportsav 30 411 36, Göteborg

mail@janw187.sg-host.com

Changing Lives One Smile At A Time!

ring oss

+46 31 451 517

Öppet tider

Lördagar: 9:00 – 17:00

Botox & Facelift

Botox & Facelift

Var i ansiktet används Botox Övre ansikte:
Rynkade linjer (mellan ögonbrynen), Pannlinjer, Övre delen av näsan (kaninlinjer).

Ögon: Ögonbryn / ögon med huva, Rynkor runt ögonen, Under ögonen.

Nedre ansiktet:
Läppstiftlinjer (runt munnen), Haka (för att förhindra dimpling),
Käftlinje & hals, Käkvinkel (tänder slipning – bruxism).

Facelift: En trådlyft, även kallad en taggig suturlyft, är en kosmetisk procedur som syftar till att lyfta och forma ditt ansikts eller bröst. Trådhissar använder temporärt suturmaterial av medicinsk kvalitet för att “sy” upp din hud så att den dras spänd.

Trådlyft har funnits sedan 1990-talet, men innovationer i materialet som används för trådlyft har lett till en ökad popularitet de senaste åren.

Den typiska kandidaten för trådlift är i slutet av 30-talet till början av 50-talet. En person som i allmänhet har god hälsa och precis har börjat märka tecken på åldrande kan dra mest nytta av den subtila effekten av en trådlyftning.

De som inte kan få en ansiktslyftning på grund av medicinska tillstånd som gör allmänbedövning riskabel kan betrakta en trådlyft som ett säkrare alternativ. Du kommer att bli ombedd att ligga i rummet där proceduren utförs. Sprit såväl som lokalbedövning kommer att appliceras på din hud när den är förberedd för operation. En tunn nål eller kanyl kommer att användas för att sätta in trådarna under huden. Att sätta in trådarna kan ta 30 till 45 minuter. När trådarna är infogade kommer metoden för infogning att tas bort. Du kan känna lätt tryck eller dra åt dig under huden. Inom några minuter efter att nålarna har tagits ut är din procedur klar och du kan gå hem.

Patient Operation